Melánie a její praštěná rodinka - Bellingerová, Zdeňka (Fragment, 2022)
Prázdninové příhody dětí Melánie a Davida, lehce potrhlého strýčka Cyrila, vždy optimisticky naladěné babičky a dalších členů rodiny. Melánie jede na prázdniny do nově zakoupeného domu strýčka Cyrila na venkově. Strýček Cyril zde bydlí se svým synem Davidem a psem Šmajdou. Je historik a specializuje se na Ameriku a divoký západ a na venkově si pořídil dům, aby měl klid na práci. Rozhodl se, že jej vlastnoručně opraví, ale většinou způsobí víc škody než užitku. A tak pro děti je každý den tak trochu jako pobyt na divokém západě. Třeba když se dají do opravy střechy a přijde letní bouřka, nebo se pustí do kácení staré hrušně a zapomenou na správnou koordinaci všech zúčastněných, malují pokoj v podkroví barvami z výprodeje, jdou na houby a ztratí se v lese anebo prchají před hladovými bernardýny.