Pavoučí prázdniny s Luckou, Jendou a Martínkem - Popprová, Andrea (Mladá fronta, 2022)
Bohatě ilustrovaná knížka na období letních prázdnin. Text je doplněn hrami, hádankami a různými tvořivými nápady. Užijte si léto s Luckou, Jendou a Martínkem! Tentokrát se se sourozenci setkáváme o letních prázdninách, jež tráví u prarodičů na chalupě, kde není nouze o napínavé i veselé zážitky. Lucka se jako zázrakem seznámí s malým pavoučkem, odnese si ho domů a její nový kamarád ji pak provází celé léto. Za každou kapitolou děti navíc najdou zábavné úkoly, při kterých si procvičí malování, psaní a počítání. Součástí knihy jsou i vystřihovánky. Nakladatelská anotace.