Akce Kvilda : (dopadení 10 let ukrývajícího se člena, protistátní skupina J. Marśíka) : příběh převaděče, který se před StB deset let ukrýval ve skříni - Švec, Pavel, 1978- (Hot history, 2022)
Pohnuté osudy policisty Jaroslava Maršíka, který na sklonku čtyřicátých let minulého století převáděl urchlíky přes přísně střeženou hranici do Bavorska.