Anna Kadabra. - Mañas Romero, Pedro, 1981- (Fragment, 2022)
Anna Greenová má svoji speciální hůlku, sešit se zaklínadly a kouzelné zvíře, ale kouzlit se teprve učí. Humorné příběhy jedné malé čarodějky. Co to jen její rodiče napadlo, přestěhovat se do takového zapadákova? Brzy však zjistí, že se sem nedostala náhodou. Měsíčkov má svůj vlastní kouzelnický klub a Anna se má stát jeho novou členkou! Hůlku, zápisník a kocourka už má, teď se jen naučit kouzlit. A taky rýmovat. Snad během svého čarování nesrovná Měsíčkov se zemí. Nakladatelská anotace. Kráceno.