Němčina pro samouky a věčné začátečníky : mp3 - Navrátilová, Jana (Edika, 2022)
Učebnice pro začátečníky a mírně pokročilé seznamuje se základy německé gramatiky. Texty jsou zaměřeny především na hovorový jazyk. Nahrávky namluvené rodilými mluvčími jsou ke stažení na webu nakladatelství.