Zodpovědně lehkomyslná - Mlynářová, Marcela, 1948- (Euromedia Group, 2022)
S osobním nadhledem autorka ve svých vyprávěních opět sdílí humorné epizody a postřehy ze svého života - tentokrát z období koronavirové pandemie. Ať už se jedná o cesty po republice, návštěvu lázní v době pandemie, nebo radosti a starosti s vnoučaty, autorka opakovaně potvrzuje, že nejdůležitější vlastností člověka je brát svůj život s humorným nadhledem. Ve vzpomínkách se vrací i do dob svého mládí, které však vnímá už spíše jako vzdálenou vzpomínku, nad kterou není třeba truchlit - nakonec na věku přeci vlastně vůbec nezáleží.