Tanec v ohni - Masterton, Graham, 1946- (Host, 2021)
Příběh ze série drsných krimi thrillerů, ve kterém má komisařka Katie Maguirová mimořádně chladnokrevného a všehoschopného soupeře. V irském Corku panuje dusno. Taneční studio jen pár kroků od policejní stanice se ocitlo v plamenech a spolu s ním i mladí tanečníci. Tam, kde obyčejní lidé vidí pouhou nehodu, však Katie Maguirová vytuší vraždu. Není to první požár, který se Corkem prohnal. Navíc se ukáže, že dvě oběti byly mrtvé ještě dřív, než se oheň vůbec rozhořel. Nakladatelská anotace. Kráceno.