Češi se nevzdávají! : rotný Jaroslav Švarc, výsadek Tin a atentát na Heydricha - Vaňourek, Martin, 1968- (CPress, 2022)
Životní osudy parašutisty Jaroslava Švarce, který byl pověřen likvidací předního českého kolaboranta Emanuela Moravce.