Vendetta v Bransonu - Hejda, Luboš, 1990- (Pointa, 2022)
Valerie a její přátelé mají rádi horory. Ale jen do té doby, než se v jednom sami ocitnou, když ulice jejich maloměsta začne sužovat teror neznámého vraha. Dospívající Valerii z malého městečka v USA se po záhadné smrti její matky Katherine obrátí svět vzhůru nohama. Díky přátelům a škole se opět zapojí do normálního života. Těsně před prvním výročím jejího úmrtí ale naruší chod jinak poklidného života ve městě další smrt. Jedna Valeriina spolužačka je brutálně zavražděna a ulicemi se začíná šířit strach. Zástupce šerifa Billy Cooper stojí před svým prvním velkým případem. To ještě ale zdaleka neví, že Juliina vražda nebyla ve městě poslední. Souvisí nějakým způsobem další vraždy s Valerií nebo s její matkou? Podaří se mladé dívce odhalit důvod matčiny smrti a přežít? Nakladatelská anotace.