Nick a Charlie : novela k Srdcerváčům - Oseman, Alice, 1994- (CooBoo, 2022)
Milostná novela o středoškolské lásce dvou chlapců, známých z komiksové řady Srdcerváči. Všichni ví, že Nick a Charlie jsou dokonalý pár - jsou nerozdělitelní. Ale teď Nick odchází na vysokou školu a Charlie zůstane na střední sám. Všichni se ptají, jestli zůstávají spolu, ale co je to za hloupou otázku?! Vždyť tohle je Nick a Charlie, proboha! Jak se však nezadržitelně blíží chvíle, kdy se budou muset rozloučit, oba začínají pochybovat: je jejich láska opravdu dost silná na to, aby vydržela i vztah na dálku? Nebo jen oddalují nevyhnutelné? První láska koneckonců málokdy vydrží věčně... Nakladatelská anotace.