Zůstaň - Pyron, Bobbie (CPress, 2022)
Příběh o naději pro dívku Pipre, jenž se nachází v tíživé životní situaci a stará se o opuštěného pejska Babyho. Když se její rodina přestěhuje do azylového domu v úplně novém městě, obrátí se Piper celý život vzhůru nohama. Stýská se jí po domově, kamarádech i soukromí - a je nešťastná z toho, že ji v nové škole ocejchovali jako bezdomovkyni. Ale i když jí domov Naděje připraví nové výzvy, přinese jí i nová přátelství, třeba s dívkami z 423. skautského oddílu Světlušek a s pejskem z ulice jménem Baby. A tak když se Babymu ztratí milovaná panička, Piper ví, že mu musí pomoct. Nakladatelská anotace. Kráceno.