Umění z NDR : dědictví na obtíž? - Forejt, Matěj, 1993-; Sitařová, Kateřina, 1977-; Bucharová, Dana, 1965-; Tomin, Marek, 1969- (Galerie Rudolfinum, 2021)
Sborník statí, které se věnují umělecké produkci vzniklé mezi lety 1949-1990 v Německé demokratické republice.