Orlické vraždy : akce Přehrada očima vyšetřovatele - Doucha, Josef, 1948- (XYZ, 2022)
Beletristicky zpracovaný případ tzv. "orlických vražd" je společným dílem zkušeného publicisty a bývalého kriminalisty, který na případu pracoval. Série vražd z let 1991 až 1993, jejichž oběti byly nalezeny na dně přehrady Orlík. Plastický obraz rozsáhlé trestné činnosti, postupu objasňování a vyšetřování případu včetně rozhodujících svědeckých výpovědí. Nakladatelská anotace.