Bylinkopedie v kuchyni (CPress, 2022)
Kniha, napsaná autory úspěšných blogů Bylinkopedie.cz a Sazenicka.cz, plná receptů a návodů. Ukazuje, jak všestranné bylinky jsou a co všechno s nimi můžeme dokázat.