Drahý nepřítel - Callihan, Kristen (Baronet, 2022)
Romantický příběh americké autorky, který se odvíjí už od dětství obou hlavních hrdinů. V dětství se nenáviděli. Macon Saint byl krásný, avšak Delila vždy věděla, že je to učiněný ďábel. Na klidu jí nepřidávalo, že chodil s její proradnou sestrou Samanthou, a když se rozešli, Delile se splnil sen: už nikdy se s ním nemusí vidět. O deset let později jí dávný nepřítel poslal textovku. Delilina sestra ukradla Maconovi, nyní vycházející hollywoodské hvězdě, cenné dědictví a on udělá vše, aby ho získal zpět. Problém je, že se po Samantě slehla zem. Nakladatelská anotace. Kráceno.