Prodávejte! - Sýkorová, Kateřina, 1994-; Dale Carnegie Training (firma); Dale Carnegie & Associates (Via, 2022)
Společnost Dale Carnegie Training, založená na odkazu předního badatele v oblasti managementu a osobního rozvoje, přináší návod jak výrazně zlepšit své prodejní schopnosti.