Sedem strašidiel pod posteľou - Parente, Iria G. (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Nádherne ilustrovaný príbeh pre malých aj veľkých čitateľov o strašidlách, ktoré sa vkrádajú do našich životov. Srdcervúce čítanie pre fanúšikov knihy Sedem minút po polnoci. V temnote pod posteľou každého z nás striehnu strašidlá. Keď však vylezú a zhasnú svetlo v našom vnútri, skrývame to pred ostatnými za úsmev. Aj Almin svet sa jedného dňa ponoril do temnoty a do jej života sa vkradlo jedno strašidlo za druhým. Prvé bolo maličké, no neuveriteľne nervózne. Ďalšie jej rado šepkalo do ucha. A napokon prišlo také, čo rástlo a rástlo... až vybuchlo. Keď však Alma pochopí, že temnote nemusí čeliť sama, naberie odvahu a vyhľadá Lovkyňu strašidiel. Tá nie je vyzbrojená mečom a štítom. Jej zbraňami sú okuliare a pero. Naučí Almu, ako strašidlám čeliť, a každý deň, keď sa Alma usmeje, keď povie, že je v poriadku, že sa nič nedeje, klame čoraz menej.