Daj sa zviezť - Dessenová, Sarah (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Knižná predloha netflixového filmu Along for the Ride od svetoznámej autorky romantických bestsellerov. Dajte sa zviezť podmanivým romantickým dobrodružstvom dvoch tínedžerov, ktorí objavujú zákutia svojich sŕdc a spoločne sa učia, ako zahodiť minulosť za hlavu. Auden strávila celú strednú školu s nosom zaboreným v knihách a ledva vytiahla päty z domu. Rozhodne sa preto stráviť leto po maturite v prímorskom mestečku a ochutnať bezstarostné dospievanie. Letná brigáda v butiku ju vtiahne do sveta dievčenských tajomstiev, úprimných priateľstiev a prvých lások. Toto všetko si doteraz musela odopierať, keďže od nej mama vyžadovala dokonalosť. Do jej života vbicykluje samotársky a tajomný Eli, s ktorým Auden objavuje vzrušujúci nový svet. Kým sa Auden vďaka Eliovi učí, ako si konečne užívať život, Eli sa pokúša zmieriť so stratou a s vinou, ktorá ho ťaží. Ani jeden z nich však netuší, čo všetko sa pre nich v horúcich letných nociach ukrýva.