Bol raz jeden človek - Pravek - Gaudin, Jean-Charles (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Komiksové spracovanie kultového animovaného seriálu Bol raz jeden človek Vydajte sa spolu s Maestrom a jeho malými priateľmi na úžasnú cestu do histórie ľudstva. Jednoduchým a zábavným spôsobom sa dozviete, ako vznikla naša planéta Zem a ako sa na nej postupne vyvinul život. Navštívite svet dinosaurov aj prvých pravekých ľudí. Dozviete sa, ako žil človek neandertálsky a človek kromaňonský... Cesta do praveku sa práve začína!