After hours. - Kennedy, Elle (Baronet, 2022)
Třetí pokračování erotické romance kanadské autorky. V momentě, kdy AJ Walsh uvidí do baru vcházet tu potetovanou sexy holku, okamžitě v něm zaplane vášeň. Vždycky ho považovali za „milého“ muže - otvíral dveře, kupoval květiny, a rozhodně s nikým nekončil v posteli jen na jednu noc. Nakladatelská anotace. Kráceno.