Srdcem proti zdi - Zapata, Mariana (Fragment, 2022)
Román z prostředí amerického fotbalu o nevrlém fotbalistovi, kterému hrozí deportace, a jeho osobní asistentce, která i přes jeho povýšenecké chování nedokáže odolat kouzlu fyzické přitažlivosti. Vanessa se vždy chtěla živit jako umělkyně. Místo toho se poslední dva roky jako osobní asistentka starala o každodenní pohodlí nejvýznamnějšího obránce národního fotbalového týmu, aby splatila školné. Práce je to dobře placená, a navíc je její šéf skutečně sexy. Jenže kromě pěkné tváře a vypracovaného těla nemá Aiden příliš co nabídnout. Ke svému okolí se chová povýšeně a za celé dva roky ani náznakem neocenil Vanessinu práci. Je pro ni proto překvapením, když ji požádá o ruku a slíbí splatit zbytek jejího dluhu. To, co začne jako plán jak získat zelenou kartu, se však brzy vymkne kontrole.