Zlámal - brankářský rod - Smutný, Roman, 1987- (XYZ, 2022)
Dva příběhy fotbalistů. Synovce a jeho strýce. Oba reprezentanti. Jak se měnil fotbal z jejich pohledu a jak vzpomínají na svá fotbalová léta?