Jak získat zbrojní průkaz - Maláník, Zdeněk, 1957- (CPress, 2022)
Testové otázky z odborné způsobilosti a zásady bezpečné manipulace se střelnými zbraněmi. Příručka slouží k přípravě na zkoušky z odborné způsobilosti, která je nezbytná pro získání zbrojního průkazu.