Nová zkouška : série Démoni z Los Angeles, kniha druhá - Litkowiec, Kinga, 1994- (Red, 2022)
Pokračování erotického románu Cizí dluh ukazuje vztah obou hrdinů z jiné perspektivy. Jessica Turner se pomalu sžívá se situací, do které se dostala. Vzniká otázka, jestli je to opravdu tak děsivý vztah, který se dá vydržet jen s největším sebezapřením? Skutečně Jessica jen plní příkazy svého trýznitele, aby ji už konečně propustil? Dohoda, kterou mladá žena uzavřela s ďáblem v lidském těle, získává ze dne na den jinou podobu. Zjišťuje, že to, co pro ni bylo ze začátku nepřijatelné, najednou není tak děsivé, a celá tato brutální erotická hra se jí začíná líbit. Jenže proměnou neprochází jen Jessica, ale i její trýznitel. Liam O´Dire se dostává do situace, které se chtěl za každou cenu vyhnout. Díky mladé ženě ďábel opět objevil své srdce. A tak dvojice pokračuje ve hře, ale už s jinými pravidly, a také s dalšími postavami, které se do ní zapojují. Objevují se noví hráči, kteří nechtějí hrát fair play. Touží po tom, co vlastní Liam. Nakladatelská anotace.