Modrý, žlutý a červený vláček - McAllister, Hayden (Egmont, 2022)
Pohádkové příběhy o třech barevných vláčcích tažených odvážnými mašinkami. Přečtěte si o modrém vláčku, jak otvíral novou trať přes Husí jezero a hledal v lese smutného pána, nebo o žlutém vláčku, který nejprve vezl muzikanty na koncert do Květinového údolí a pak objevil tajný tunel do Letní země. A nakonec ještě o červeném vláčku, který našel dceru velkého indiánského náčelníka a pak si ještě poradil i se zlobivou slonicí. Nakladatelská anotace. Kráceno.