Frigiel a Fluffy : dobrodruzi z Minecraftu. - Frigiel, 1994- (Computer Press, 2022)
Příběh z dobrodružné série odehrávající se ve světě Minecraftu. Frigiel z vesnice Lanniel právě oslavil 10. narozeniny, cítí se ale dost osamoceně, protože jeho děda Ernald bývá často pryč. Většina dětí z vesnice v čele s Erikhem a Broghem si udržuje od Frigiela odstup. Jediná Ophélie a Fluffy jsou jeho věrnými přáteli. Během jednoho velkého honu za pokladem se snaží Frigiel, Ophélie a Fluffy porazit Erikha a jeho tým. Jakmile se ale ztratí Jenna, Erikhova sestra, všichni spojí síly, aby ji našli. Nakladatelská anotace.