Pád Argosanů - De Castell, Sebastien (Egmont, 2022)
Pokračování příběhu ze světa Argosanů, který dějově předchází sérii Divotvůrce. Rudý jekot: děsivá nákaza šířená sedmi mystickými verši, které udělají ze svých obětí nestvůrné, nemyslící ničitele. Ferius, na útěku před svým vlastním neodpustitelným zločinem, na vlastní kůži pozná, co dokáže způsobit. Poté, co ji v poslední chvíli zachrání svérázná argosanská poutnice, zahájí Ferius napínavé pátrání po tajemné Cestovatelce, pravděpodobné šiřitelce Rudého jekotu, které ji zavede na podivná místa, o jejichž existenci předtím neměla ani tušení. Nakladatelská anotace.