Náboženský kult starověkého Izraele pohledem archeologie - Moulis, David Rafael, 1984- (Teologie (Vyšehrad), 2022)
Kniha přibližuje náboženství Izraele z pohledu archeologie a snaží se slovem i obrazem zodpovědět celou řadu otázek.