Filtrovaná káva : kompletní průvodce přípravou filtrované kávy - Střelecká, Petra, 1989- (CPress, 2022)
Zakladatelka kavárny a pražírny kávy se dělí o zkušenosti s přípravou kávy, ale také o to, jaké to je otevřít si kavárnu na „špatném“ místě a jak se vlastně dobrá kavárna pozná.