Stíny noci - Šenová, Irena (Jonathan Livingston, 2022)
Mají své zákony. Svá pravidla, i svou víru. Ačkoliv je nejstarší z rodu lykanů. První z rodu upírů. Král tohoto pokolení. Tak ani on, si nemůže dovolit, porušit starý zákon. Před čtyřmi sty lety se zamiloval. Stačila jedna jediná kapička její krve, a tehdy pochopil, že je navždy ztracen. Jenže tenkrát se jí vzdal. Tehdy pro něj zákon a pravidla znamenaly víc. Co se stane, až ji potká po druhé?