Potíže na Titanu - Kuttner, Henry (Splendidum družstvo, 2022)
Henry Kuttner (1915 - 1958) byl plodný a velice oblíbený americký autor sci-fi, fantasy a hororu. POTÍŽE NA TITANU - O podlidských obyvatelích největšího Saturnova měsíce se říkalo, že jsou neškodní, ale když byl špičkový režisér filmu ´Nine Planets Films´ vyslán, aby je vyfotografoval, čekal ho šok! JUKEBOX - Jerry Foster je nezodpovědný chlap, který chodí každý den s jinou ženou, utrácí peníze na dostihovém závodišti a tráví čas poflakováním se po barech, opíjením se a sténáním o svých problémech barmanovi. Jednoho dne se napůl opilý opře o jukebox a řekne automatu, že je jeho pravá láska.  Jukebox mu to oplatí tím, že vyplivne peníze ... pomáhá Fosterovi s kariérou ale ... TAM, KDE JE SVĚT TICHÝ - Antropolog v Peru viděl zvláštní věci, nemožné věci. Pak tu byla záhada zmizelých sedmi mladých panenských dívek z Huascanu...