XOXO - Oh, Axie (CooBoo, 2022)
Young adult román korejsko-americké autorky o nadějné cellistce mířící na prestižní konzervatoř a hlavním zpěvákovi k-popové skupiny, kterého jednoho dne potká v karaoke baru. Cellistka Jenny se chce dostat na prestižní konzervatoř - a to je její jediný sen. Pak v karaoke baru v L.A. pozná záhadného kluka jménem Če-u a prožije s ním večer plný dobrodružství - než Če-u beze stopy zmizí. O tři měsíce později Jenny s matkou odjíždí do Jižní Korey, aby se postaraly o nemocnou babičku. Jaké je její překvapení, když zjistí, že Če-u je její nový spolužák - a navíc člen jedné z největších k-popových skupin na světě. A má velmi přísný zákaz randění. Co se vyplatí riskovat pro lásku? Nakladatelská anotace.