Honba za pokladem. - Butler, Dori Hillestad, 1965- (Fragment, 2022)
Úvodní část dobrodružné série. Příhody tří dětí, které pátrají po ukrytém pokladu. Marly poznala pana Summerlinga jako milého souseda, který chodil po okolí s detektorem kovů a říkal o sobě, že je hledač pokladů. Nikdy by nevěřila, že se do podobného pátrání pustí i ona. Pan Summerling totiž ve své závěti jí a dalším dvěma dětem jeden poklad odkázal. Má to však několik háčků. Musí vyřešit řadu hádanek, rébusů a indicií, aby zjistily, kde se nachází. A nejen to, musí na tom pracovat společně - na což se Marly vůbec netěší. Nakladatelská anotace.