Na Bělehrad! : rakousko-turecká válka 1716-1718 - Taraba, Luboš, 1958- (Polozapomenuté války, 2022)
Příčiny, průběh a výsledky rakousko-turecké války z let 1716-1718 v širších celoevropských souvislostech; kromě diplomatických jednání se autor věnuje nejdůležitějším bitvám a osobnostem, které sehrály důležitou roli v tomto konfliktu.