Hovory o světě - Čermák, Honza (Lidé a Země (Czech News Center), 2022)
Stovky otázek a odpovědí v jedenadvaceti rozhovorech šéfredaktora časopisu Lidé a Země skládají pestrý pohled na svět kolem nás. Očima náruživých cestovatelů, kapitána největšího dopravního letadla, uznávané fotografky, architekta, zoologa, lingvisty, stříbrného olympionika, dobrodružného lékaře či strojaře, který dobyl svět rozhýbáním soch na Velikonočním ostrově. Nakladatelská anotace. Kráceno.