Anatomie od Adama : úplný (a úplně nechutný) průvodce lidským tělem - Kay, Adam, 1980- (Jota, 2021)
S humorem psaná kniha provází jednotlivými orgány lidského těla a odpovídá na veškeré zvídavé otázky o jeho fungování.