Cirkus jede! - Šulc, Petr, 1961- (Obrázkové čtení (Pierot), 2020)
Obrázkové čtení o cirkusu Pimprlákov, který přijel do městečka, a děti už se nemůžou dočkat, až ho navštíví. Co se však stane, když klauna Mikuláše rozbolí zub? A jak dopadne první vystoupení, ve kterém bude slonice Anička jezdit na koloběžce a lev Alfons vyděsí celou manéž? Vybraná podstatná jména jsou nahrazena obrázky, které mají děti pojmenovat. Nakladatelská anotace. Kráceno.