Autentický kulovátor, Zvonění, Oblouk - Kremlička, Vít (E-knihy jedou, 2022)
Kniha poesie „Autentický kulovátor, Zvonění, Oblouk“ Víta Kremličky obsahuje tři samizdatové sbírky, jak vycházely v 80. letech minulého století. Jeho básně zůstávají stále svěží – obrazné, poetické, lyrické, tajemné... Kremličkova raná poezie se vyznačuje burleskní expresivitou a dadaistickou hravostí překonávající absurditu světa úlevným či sarkastickým smíchem. Zároveň jsou zde rozpoznatelné literární směry, jak vznikly a rozvíjely se v díle tvůrců předchozích generací českého undergroundu.