Naše zakázané vášně - Gong, Chloe, 1998- (CooBoo, 2022)
Fantasy variace na příběh Romea a Julie, zasazený do Šanghaje 20. let 20. století - města, jímž hýbe válka gangů a v jehož podzemí se probouzí nestvůra... Píše se rok 1926 a krvavý konflikt mezi dvěma gangy barví ulice Šanghaje do ruda. V srdci chaosu je osmnáctiletá Juliette Caiová, která má převzít roli dědičky Šarlatového gangu. Proti němu stojí Bílé květy - rivalský gang pod vedením otce Romy Montagova, Juliettiny někdejší lásky. Když však gangstery na obou stranách posedne šílenství, musí se Juliette a Roma společně postavit nadpřirozenému zlu. Jinak už brzo nebude žádné město, kterému by mohli vládnout. Nakladatelská anotace.