Skuteční Peaky Blinders : historie proslulých gangů z Birminghamu - Chinn, Carl, 1956- (CPress, 2022)
Kapitoly popisují dějiny pouličních gangů a ilegálních bookmakerů v anglickém velkoměstě Birmingham od druhé poloviny devatenáctého do dvacátých let minulého století.