Kdo se nudí, míří do Brna : průvodce pro rodiče v Brně a na jižní Moravě - Vidová, Martina (CPress, 2022)
Rodinný průvodce po Brně. Kniha nabízí spoustu inspirace na příjemně strávený čas v Brně a na jižní Moravě. Najdete v ní tipy na nejlepší dětská hřiště i kvalitní občerstvení v jejich okolí a poznáte Brno ze všech stran. V knize nalistujete 50 výletů s dětmi po celé jižní Moravě - takže máte program na každý víkend v roce. To je spousta důvodů, proč si knihu pořídit a proč se do Brna vracet. Nudit se tu nebudete. Nakladatelská anotace. Kráceno.