Prečítaj mi rozprávku : krátke rozprávky pre najmenších - Šulc, Petr, 1961- (Pierot, 2021)
Patnáct známých českých a evropských pohádek převyprávěných pro společné čtení s dětmi. Na konci každé pohádky jsou připraveny otázky pro pozorné čtenáře a posluchače a obrázky k vymalování.