Pán temnot - Hoyt, Elizabeth, 1970- (Baronet, 2022)
Romantický příběh odehrávající se v Londýně v 1. polovině 18. století. Po Winteru Makepeacovi přebírá roli tajemného maskovaného ochránce St. Giles jeho přítel Godric St. John, dokud ho nezarazí neohrožená Margaret Readingová s pistolí mířící na jeho hlavu a dokud on v ní nepozná svou manželku. Margaret chce pomstít svého milovaného, kterého měl Duch zabít. Co všechno se však stane, když v přízraku pozná svého ztraceného manžela. Nakladatelská anotace.