Deník psa Aragorna - Nachtigallová, Lucie, 1977- (CPress, 2022)
Další vtipné rodinné eskapády ve statusech známé a úspěšné novinářky, komentované tentokráte novým čtyřnohým členem rodiny. Jak to dopadne, když rodina chce pejska, ale hlava rodiny si trvá na svém? To se dozvíte ve statusech s typickou sebeironií a vtipem, v nichž přináší autorka historky ze života své obyčejně neobyčejné rodiny. Ale tentokrát na vyprávění není sama. Některé vypjaté momenty komentuje i nejnovější člen rodiny Argo. Jeho komentáře rozesmějí hlavně vaše děti - knížku můžete číst všichni společně. Rodina Nachtigallů vás provede roky 2020 a 2021. Dozvíte se, jak trávili karanténu a proč ten pes půjde z domu. Nakladatelská anotace.