Kilometry s dětmi - Kubíčková, Klára (CPress, 2022)
Příručka pro rodiče s tipy a vychytávkami na turistické výlety bez auta, restaurací i lanovek. Co a jak sbalit, jak se obléknout, jak se zabavit, jak se neztratit, co dělat, když se ztratíme.