Sága zapomenutého válečníka. - Correia, Larry, 1977- (Fantom Print, 2022)
Zahajovací část epické fantasy série oceňovaného autora Larryho Correii. Ashoka Vadala si za svého nositele zvolila mocná starodávná zbraň. Stal se ochráncem, členem elitního vojenského řádu potulných vymahačů Zákona. Nikdo není v pronásledování těch, kdo tajně praktikují staré zvyky, nemilosrdnější. Všechno je pro něj černé, nebo bílé, dobré, nebo zlé, dokud nezjistí, že celý jeho život je lež. Ashok není tím, za koho se považuje, a když se ocitne na špatné straně Zákona, důsledkem je povstání, válka - a zkáza. Nakladatelská anotace.