Ve špatné rodině - Fisher, Tarryn (Vendeta, 2022)
Psychothriller americké autorky, v němž před zkušenou psychoterapeutkou vyplouvají na povrch děsivá tajemství na pohled dokonalé rodiny - ale i její vlastní... Juno se zmýlila ve Winnie Crouchové. Bývalá psychoterapeutka Juno si dosud myslela, že Winnie a její muž Nigel mají dokonalé manželství, dokonalého syna a zkrátka úplně dokonalý život. Ale teď, když se nastěhovala do jejich nádherného domu, vidí pod zářivým povrchem hluboké trhliny, které nemůže přehlédnout. Ale není tím, kdo by soudil. Po vyřčení kruté diagnózy chce penzistka prožít zbytek života v klidu. Jenže domnělý klid naruší děsivý rozhovor mezi Winnie a Nigelem, který Juno nechtěně zaslechne. Neměla by se nechat do ničeho zatáhnout. Ale je to její šance napravit některé věci. Nakladatelská anotace. Kráceno.