Neohlížej se - Cheetham, Ben, 1976- (Fobos, 2022)
Hororový příběh Adama a Elly, kteří po tragické ztrátě syna usilují o utužení rodiny. V tom by jim mohla pomoci hlavní výhra v jedné soutěži, která mimo jiné slibuje nevšední zážitky v sídle Fenton House. Sídlo Fenton bylo vždy zahaleno tajemstvím. V roce 1920 se původní majitel domu, samotářský průmyslník Walter Lewarne, v nejvyšší věži oběsil. V roce 1996 zmizeli beze stopy tehdejší obyvatelé George Trehearne, jeho manželka Sofia a jejich mladičká dcera Heloise. Ani jedna záhada nebyla nikdy vyřešena. Adam není typ člověka, který by věřil v existenci duchů. Podle něj jsou duchové prostě vzpomínky. Kamkoli v jejich stísněném domě v Londýně pohlédne, vidí svého zesnulého syna. I přes jisté pochybnosti je šance na nový začátek příliš lákavá, než aby ji nechal bez povšimnutí. Adam, Ella a jejich přeživší syn Henry se do sídla Fenton přestěhují. Zpočátku všem změna scenérie dodá novou chuť do života. Ale jak dům začíná prozrazovat svá tajemství, začnou mít podezření, že v něm nejspíš nebudou sami. Nakladatelská anotace. Kráceno.