Přicházející bůh : hermetismus - nový světový názor - Rombach, Heinrich, 1923-2004 (Alef (Volvox Globator), 2022)
Autor v knize rozpracovává rozdíl mezi hermetikou a hermeneutikou v kontextu ideje jednoho duchovního nehmotného Boha, který byl oddělen v době osvícenství od hmotné přírody.