Metoda zběsilého muže : změň své myšlení, tělo i cíle - Fury, Tyson, 1988- (Euromedia Group, 2022)
Mistr světa v těžké váze, který se dlouhodobě potýkal s depresemi, sebevražednými sklony, panickými atakami a těžkou nadváhou. Kniha dává čtenářům nahlédnout za oponu jeho života a současně přináší cenné rady, jak je možné se s podobnými situacemi vypořádat vlastními silami a kdy je lepší vyhledat odbornou pomoc. Najdete zde inspirativní postřehy týkající se vhodné životosprávy, tréninkového režimu i hledání osobní motivace. Nakladatelská anotace. Kráceno.